Dal z batatami i szpinakiem
Tylko dla podopiecznych

Dal z batatami i szpinakiem

Lubisz kuchnię indyjską? Nasz przepis na dal z batatami i szpinakiem na pewno Ci posmakuje! To oparte na niezwykle wartościowej i pożywnej soczewicy danie, łączy w sobie słodki smak batatów, z kwaskowatymi pomidorami i mieszanką egzotycznych przypraw. Jest to świetna propozycja na szybki i łatwy w wykonaniu obiad, który zachwyci całą rodzinę. Spróbuj koniecznie!

15 min
Czas przygotowania
35 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Dal z batatami i szpinakiem
Kategorie
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Dla dzieci Dla dzieci

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.