Tosty z pesto, mozzarellą i pomidorem

5 min
Czas przygotowania
5 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
4,92/5
(z 12 ocen)
Tosty z pesto, mozzarellą i pomidorem
Kategorie
Bez laktozy Bez laktozy
Bez soli Bez soli
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

344 kcal Kalorie
17 g Białko
13 g Tłuszcze
37 g Węglowodany
348 mg Sód
7 g Błonnik

Składniki
4
kromki chleba żytniego
120 g
1
sztuka mozzarelli
120 g
1
sztuka pomidora
160 g
2
garści szpinaku
50 g
2
łyżeczki pesto zielonego
10 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

344 kcal Kalorie
17 g Białko
13 g Tłuszcze
37 g Węglowodany
348 mg Sód
7 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Kromki chleba smarujemy pesto. Układamy pokrojoną mozzarellę, pomidora oraz liście szpinaku i przykrywamy drugą kromką.

2

Tosty przypiekamy na patelni.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?