Tabbouleh z ogórkiem i pomidorem
Tylko dla podopiecznych

Tabbouleh z ogórkiem i pomidorem

Tabbouleh, czyli narodowe danie kuchni libańskiej, to idealny kandydat na orzeźwiające, letnie śniadanie, kolację, czy posiłek zabrany do pracy. W naszej wersji tabbouleh z ogórkiem i pomidorem wzbogaciliśmy o pełną białka ciecierzycę, kasze kuskus i  aromatyczną natką pietruszki. Spróbuj, a przekonasz się, że kuchnia Bliskiego Wschodu to świetna kulinarna inspiracja — zwłaszcza latem.

10 min
Czas przygotowania
20 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
3,86/5
(z 7 ocen)
Tabbouleh z ogórkiem i pomidorem
Kategorie
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Dla dzieci Dla dzieci

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.