Angelika Skowron
Opiekun celuDyplomowany dietetyk i technolog żywności. Absolwentka Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie oraz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie. Dietetyka to nie tylko jej praca, ale przede wszystkim wielka pasja. Specjalizuje się w zaburzeniach gospodarki cukrowej, ale mocno interesuje ją również temat zaburzeń jelitowych. W swojej pracy stawia na indywidualne podejście oraz efektywną zmianę nawyków żywieniowych. Jako mama trójki małych dzieci doskonale zna problem braku czasu na przygotowywanie posiłków. Dlatego w jadłospisach stawia na prostotę, szybkość w przygotowaniu oraz to, aby cała rodzina pokochała zaproponowane przez nią posiłki. Stale poszerza swoją wiedzę, biorąc udział w wielu konferencjach i szkoleniach. W wolnym czasie spędza aktywnie czas z dzieciakami i czyta literaturę o tematyce żywieniowej.