- 2 sztuki jaj (112 g)
- 2 kromki chleba żytniego (60 g)
- 1 łyżeczka musztardy (10 g)
- 1 sztuka ogórka zielonego (150 g)
- 1 łyżka jogurtu naturalnego (20 g)
- 2 łyżeczki nasion słonecznika (10 g)
- 1 łyżeczka koperku świeżego (4 g)
- 1 łyżeczka szczypiorku (5 g)

Posiłek 1: 6:00-10:00
Pasta jajeczna z ogórkiem, szczypiorkiem, koperkiem i pieczywem
404kcal • B: 23 • T: 18 • W: 42

Posiłek 2: 10:00 - 13:00
Shake snickers
426kcal • B: 23 • T: 18 • W: 46

Posiłek 3: 13:00 - 15:00
Zapiekanka makaronowa z kurczakiem
489kcal • B: 36 • T: 11 • W: 62

Posiłek 4: 16:00-20:00
Tost z szynką i mozzarellą
406kcal • B: 24 • T: 16 • W: 39
1724.85 kcal • B: 106.29 g • T: 63.08 g • W: 188.73 g
31.62 g błonnik • 18.29 mg żelazo • 1189.61 mg wapń • 509.29 mg magnez
Wypij co najmniej 2,5l wody.