- 5 łyżek mąki pszennej (60 g)
- 2 łyżki mąki pszennej pełnoziarnistej (30 g)
- 0.5 szklanki mleka (125 g)
- 1 łyżka ksylitolu (15 g)
- 1 sztuka jabłek pokrojonych w kostkę (150 g)
- 4 łyżeczki oleju rzepakowego (20 g)
- 2 łyżeczki masła orzechowego (25 g)
- 3 łyżki odżywki białkowej (24 g)
Posiłek 1: 6:00-10:00
Racuchy z jabłkami
895kcal • B: 39 • T: 38 • W: 98
Posiłek 2: 10:00 - 13:00
Frytki z marchewki i pietruszki
328kcal • B: 4 • T: 26 • W: 24
Posiłek 3: 13:00 - 15:00
Mini pizze pełnoziarniste
825kcal • B: 43 • T: 34 • W: 89
Posiłek 4: 16:00-20:00
Sałatka z tuńczykiem, ryżem, zieloną papryką i kukurydzą
856kcal • B: 39 • T: 37 • W: 94
3007 kcal • B: 127 g • T: 135 g • W: 329 g
49 g błonnik • 21 mg żelazo • 1019.92 mg wapń • 536 mg magnez
Wypij co najmniej 2,5l wody.