- 2 sztuki małych bananów (180 g)
- 2 sztuki jajek kurzych (112 g)
- 4 łyżki mąki owsianej pełnoziarnistej (48 g)
- 4 łyżeczki masła orzechowego (40 g)
- 3 łyżeczki odżywki białkowej (12 g)
- 1 łyżka syropu z agawy (15 g)
Posiłek 1: 6:00-10:00
Placuszki owsiane orzechowe
868kcal • B: 42 • T: 39 • W: 97
Posiłek 2: 12:00-16:00
Wytrawny omlet z warzywami i suszonymi pomidorami
847kcal • B: 44 • T: 40 • W: 88
Posiłek 3: 17:00-21:00
Makaron z pomidorami i mozzarellą
755kcal • B: 40 • T: 24 • W: 80
Posiłek 4: Dowolna godzina
Orzechy pistacjowe
273kcal • B: 9 • T: 2 • W: 11
2742 kcal • B: 134 g • T: 124 g • W: 277 g
44 g błonnik • 27 mg żelazo • 1340 mg wapń •
Wypij co najmniej 2,5l wody.