- 5 łyżek płatków owsianych górskich (50 g)
- 0.6 szklanki mleka 1,5% (150 g)
- 1 łyżka kakao (10 g)
- 0.7 garści posiekanych orzechów włoskich (20 g)
- 1 garść malin świeżych lub mrożonych (70 g)
Posiłek 1: 6:00-9:00
Kakaowa owsianka z siekanymi orzechami
468kcal • B: 17 • T: 20 • W: 59
Posiłek 2: 10:00-12:00
Kanapka z grillowanym tofu
455kcal • B: 18 • T: 16 • W: 67
Posiłek 3: 13:00-15:00
Makaron penne z sosem bolońskim z soczewicy
415kcal • B: 17 • T: 16 • W: 53
Posiłek 4: 16:00-18:00
Kotleciki jajeczne z pieczarkami -przepis na 2 porcje
404kcal • B: 22 • T: 18 • W: 46
1742 kcal • B: 74 g • T: 70 g • W: 225 g
43 g błonnik • 1505 mg wapń • 652 mg magnez
Wypij co najmniej 2,5l wody.