- 3 sztuki jajek kurzych (168 g)
- 5 sztuk pieczarek (100 g)
- 0.5 sztuki cebuli (55 g)
- 1 łyżeczka oleju rzepakowego (5 g)
- 3 kromki grahamki (90 g)
- 1 szczypta soli i pieprzu (0.25 g)
- 5 sztuk rzodkiewek lub innych warzyw (75 g)
Posiłek 1: 6:00-9:00
Jajecznica z pieczarkami, cebulą i pieczywem
537kcal • B: 31 • T: 24 • W: 57
Posiłek 2: 10:00-12:00
Kanapka z burakiem i serem kozim
536kcal • B: 27 • T: 21 • W: 66
Posiłek 3: 13:00-15:00
Koktajl różowy
218kcal • B: 8 • T: 11 • W: 24
Posiłek 4: 16:00-18:00
Kurczak z brokułem, cukinią i ziemniakami
371kcal • B: 23 • T: 12 • W: 48
Posiłek 5: 19:00-21:00
Kuskus z tofu i orzechowym sosem
356kcal • B: 19 • T: 10 • W: 50
2018 kcal • B: 108 g • T: 78 g • W: 244 g
45 g błonnik • 1289 mg wapń • 548 mg magnez
Wypij co najmniej 2,5l wody.