- 2 kromki pieczywa żytniego (60 g)
- 2 garści rukoli (40 g)
- 2 łyżeczki majonezu wegańskiego (20 g)
- 1 sztuka ogórka (150 g)
- 2 sztuki jajek (112 g)
- 2 łyżeczki szczypiorku (10 g)
Posiłek 1: 6:00 - 9:00
Pasta z jajek z rzodkiewką, ogórkiem, szczypiorkiem i pieczywem
432kcal • B: 20 • T: 24 • W: 37
Posiłek 2: 10:00 - 13:00
Owsianka Mars
424kcal • B: 15 • T: 20 • W: 50
Posiłek 3: 14:00 - 17:00
Placuszki z cukinii
473kcal • B: 27 • T: 17 • W: 52
Posiłek 4: 18:00 - 21:00
Lekka sałatka cezar z kurczakiem
422kcal • B: 24 • T: 17 • W: 44
1758 kcal • B: 86 g • T: 78 g • W: 183 g
27 g błonnik • 19 mg żelazo • 970 mg wapń •
Wypij co najmniej 2,5l wody.