- 3 garści szpinaku (75 g)
- 2 sztuki pomidora (320 g)
- 2 plastry sera mozzarella (30 g)
- 1 sztuka jajka kurzego (56 g)
- 1 łyżeczka oliwy z oliwy (5 g)
- 1 garść bazylii (3 g)
- 3 kromki chleba żytniego razowego (90 g)
- 2 łyżeczki szczypiorku (10 g)

Posiłek 1: 6:00 - 9:00
Sałatka caprese ze szpinakiem i jajkiem sadzonym
493kcal • B: 24 • T: 18 • W: 63

Posiłek 2: 10:00 - 13:00
Czekoladowe smoothie
507kcal • B: 19 • T: 20 • W: 59

Posiłek 3: 14:00 - 17:00
Makaron z pomidorami i mozzarellą
456kcal • B: 18 • T: 20 • W: 45

Posiłek 4: 18:00 - 21:00
Pieczywo z wiosennym serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem
468kcal • B: 36 • T: 11 • W: 63

Posiłek 5: Dowolna godzina
Banan
97kcal • B: 1 • T: 0 • W: 24
2020.61 kcal • B: 97.26 g • T: 68.84 g • W: 253.75 g
37.84 g błonnik • 21.52 mg żelazo • 1460.02 mg wapń • 566.12 mg magnez
Wypij co najmniej 2,5l wody.