- 2 sztuki jajek kurzych (112 g)
- 2 łyżeczki oliwy z oliwek (10 g)
- 2 kromki chleba żytniego razowego (60 g)
- 1 szczypta soli i pieprzu (0.25 g)
- 7 sztuk pomidorków koktajlowych (140 g)
Posiłek 1: 6:00-9:00
Jajecznica z pieczywem
409kcal • B: 19 • T: 22 • W: 36
Posiłek 2: 10:00-12:00
Kanapki z żółtym serem i warzywami
398kcal • B: 23 • T: 17 • W: 42
Posiłek 3: 13:00-15:00
Stripsy z indyka z awokado, warzywami i pieczonymi ziemniakami
358kcal • B: 26 • T: 12 • W: 41
Posiłek 4: 16:00-18:00
Zupa krem z zielonego groszku z prażonym słonecznikiem
372kcal • B: 20 • T: 11 • W: 57
1536 kcal • B: 88 g • T: 62 g • W: 176 g
36 g błonnik • 1023 mg wapń • 416 mg magnez
Wypij co najmniej 2,5l wody.