- Łosoś wędzony – 60 g
- Seler naciowy – 1 łodyga (45 g)
- Ogórek – 0.5 sztuki (75 g)
- Jajko kurze całe – 2 sztuki (112 g)
- Chrzan – 1 sztuka (30 g)
- Chleb bezglutenowy – 3 kromki (75 g)
- Sól – 1 szczypta (0.25 g)
- Pieprz czarny – 1 szczypta (0.25 g)

Posiłek 1: 6:00 - 9:00
Pasta jajeczna z łososiem, ogórkiem oraz chlebem bezglutenowym
497kcal • B: 36 • T: 19 • W: 47

Posiłek 2: 10:00-12:00
Smoothie z mango oraz pomarańczy
513kcal • B: 31 • T: 19 • W: 60

Posiłek 3: 14:00-17:00
Domowe danie makaronowe na słodko
701kcal • B: 33 • T: 21 • W: 97

Posiłek 4: 18:00-21:00
Lekka sałatka cezar z kurczakiem
495kcal • B: 33 • T: 21 • W: 42

Posiłek 5: dowolna pora dnia
Jabłko + migdały
196kcal • B: 5 • T: 11 • W: 22
2402 kcal • B: 138 g • T: 91 g • W: 268 g
Wypij co najmniej 2,5l wody.