- Frankfurterki wieprzowe Pikok Pure – 2.5 sztuki (105 g)
- Musztarda – 2 łyżeczki (20 g)
- Ogórek – 1 sztuka (150 g)
- Papryka czerwona – 1 sztuka (170 g)
- Chleb żytni razowy – 3 kromki (90 g)
Posiłek 1: 6:00-9:00
Kiełbaski na ciepło z musztardą i warzywami
574kcal • B: 28 • T: 24 • W: 68
Posiłek 2: 10:00-13:00
Domowa granola z bananem i malinami
600kcal • B: 30 • T: 19 • W: 86
Posiłek 3: 14:00-17:00
Czerwone curry z ryżem
816kcal • B: 29 • T: 31 • W: 107
Posiłek 4: 18:00-21:00
Kaszka Vitanella, skyr waniliowy, owoc
597kcal • B: 31 • T: 20 • W: 72
2587 • B: 118 • T: 94 • W: 333
Wypij co najmniej 2,5l wody.