- Ser twarogowy chudy – 4 opakowania (1000 g)
- Herbatniki – 45 sztuk (225 g)
- Budyń w proszku – 8 łyżeczek (40 g)
- Jogurt skyr – 1.5 opakowania (225 g)
- Jajko kurze całe – 4 sztuki (224 g)
- Cukier waniliowy – 3 łyżki (30 g)
- Puder z erytrolu – 3 łyżki (15 g)
Posiłek 1: 6:00-9:00
Sernik z ciasteczkami
668kcal • B: 68 • T: 13 • W: 71
Posiłek 2: 10:00-13:00
Placuszki z truskawkami
726kcal • B: 35 • T: 23 • W: 104
Posiłek 3: 14:00-17:00
Makaron z waniliowym twarożkiem i truskawkami
702kcal • B: 51 • T: 13 • W: 89
Posiłek 4: 18:00-21:00
Gofry z serkiem śmietankowym oraz szynką z kurczaka i warzywami (liczba porcji: 3)
704kcal • B: 40 • T: 32 • W: 72
Posiłek 5: Dowolna godzina
Pieczone warzywa z sosem orzechowym
201kcal • B: 6 • T: 12 • W: 21
3001 kcal • B: 200 • T: 93 • W: 357
Wypij co najmniej 2,5l wody.